Megsemmisítés

Megsemmisítés /iratmegsemmisítés, bizalmas hulladékok megsemmisítése, lejárt szavatosságú élelmiszeripari termékek megsemmisítése, kereskedelmi forgalomba nem hozható termékek megsemmisítése, zúzás, darálás, égetés/


Cégünk vállalja, hogy hulladékká vált, vagy kereskedelmi forgalomba nem hozható de megsemmisítést igénylő termékeit, bizalmas dokumentumait, bizalmas hulladékait az igényelt, és/vagy logisztikailag kivitelezhető megsemmisítési technológiával megsemmisíti. A megsemmisítésről igény szerint igazolást adunk. A folyamatot a megrendelő képviselője, vagy megbízott biztonsági szolgálata figyelemmel kísérheti. Vállaljuk továbbá feleslegessé vált bemutató állványok, inzertek, kiállítási hulladékok, dekorációs anyagok helyszíni bezúzását és ártalmatlanítását tömörítős hulladékszállító célgépeinkkel.

Az igényelhető megsemmisítési technológiák:

1. hulladéklerakóban kompaktorral történő megsemmisítés
2. tömörítős hulladékszállító célgéppel, helyszíni bezúzással
3. zúzás, darálás, roncsolás
4. égetés

Érdeklődjön a következő telefonszámon: +36/30-300-30-30

A Jäger Kft. a Fővárosi közterület- fenntartó
Közszolgáltatásban közreműködő vállalkozó
A Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft.
egy 100%-ban magyar vállalkozás
Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft. a Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft. egy 100%-ban magyar vállalkozás

Cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú, teljes egészében magyar érdekeltségű vállalkozás. Rendelkezésre álló gépparkunk, eszközeink, valamint munkatársaink szakértelme és megrendelőinknél elért pozitív megítélésünk, az Ő bizalmuk révén képesek vagyunk felvenni a versenyt a teljes egészében külföldi érdekeltségű, hazánkban működő, hasonló tevékenységű multinacionális cégekkel szemben.

Támogassa Ön is a magyar cégeket, dolgoztasson Ön is magyar vállalkozásokkal!