Cégbemutató, a Jäger Kft. rövid bemutatkozása

A Jäger Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. jogelődje 1988-ban alakult, 100%-os magántulajdonnal, szennyvízszállítás profillal, magánvállalkozásként.


Az eltelt időszakban folyamatos és dinamikus fejlődés jellemezte munkánkat, bővült a tevékenységi körünk, amely maga után vonta a szervezeti változásokat is - Cégünk így alakult 1991-ben Betéti Társasággá, majd 1995-ben Korlátolt Felelősségű Társasággá.

Cégünk a fent említett időszakban sikeresen megvalósította a több lábon állás elvét, és tevékenységi körünk folyamatos szélesítésével mára már teljes körű köztisztasági és településtisztasági szolgáltatásokkal, gépi földmunka végzésével, valamint bontási munkálatok kivitelezésével állunk megrendelő partnereink és a lakosság szolgálatában. A hulladékgazdálkodás területén komplex szolgáltatást kínálunk jelenlegi és leendő partnereink számára. Hosszú távú szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel segítenek minden kérdésük megválaszolásában.

Tevékenységünket az EU-s és magyarországi környezetvédelmi és egyéb vonatkozó jogszabályok alapján végezzük. Hulladékgazdálkodási feladataink ellátásához rendelkezünk hulladék begyűjtési és szállítási, valamint hulladék kezelési és hasznosítási engedélyekkel.

Szolgáltatásaink minőségét az MSZ EN ISO 9001 nemzetközi minőségügyi-, és az MSZ EN ISO 14001 nemzetközi környezetirányítási rendszer bevezetése és működtetése is biztosítja.

A Jäger Kft. tagja a konzorciumnak, amely elnyerte Budapest területén, a települési szilárd hulladék gyűjtésére, szállítására és ártalommentes elhelyezésére kiírt pályázatot - az FKF Zrt. közszolgáltatásban közreműködő vállalkozója.

Főbb céljaink közé tartozik, hogy Cégünk neve, munkatársaink szakértelme garanciát jelentsen partnereink számára a megbízható, magas színvonalú szolgáltatás tekintetében.

A Jäger Kft. a Fővárosi közterület- fenntartó
Közszolgáltatásban közreműködő vállalkozó
A Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft.
egy 100%-ban magyar vállalkozás
Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft. a Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft. egy 100%-ban magyar vállalkozás

Cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú, teljes egészében magyar érdekeltségű vállalkozás. Rendelkezésre álló gépparkunk, eszközeink, valamint munkatársaink szakértelme és megrendelőinknél elért pozitív megítélésünk, az Ő bizalmuk révén képesek vagyunk felvenni a versenyt a teljes egészében külföldi érdekeltségű, hazánkban működő, hasonló tevékenységű multinacionális cégekkel szemben.

Támogassa Ön is a magyar cégeket, dolgoztasson Ön is magyar vállalkozásokkal!