Engedélyek / ISO

A Jäger Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. jogelődje 1988-ban alakult, 100%-os magántulajdonnal, szennyvízszállítási profillal, magánvállalkozásként.

Az eltelt időszakban folyamatos és dinamikus fejlődés jellemezte munkánkat, bővült a tevékenységi körünk, amely maga után vonta a szervezeti változásokat is - így alakult 1991-ben Betéti Társasággá, majd 1995-ben Korlátolt Felelősségű Társasággá.

A Jäger Kft. a fent említett időszakban sikeresen megvalósította a több lábon állás elvét és tevékenységi körünk folyamatos szélesítésével teljeskörű köztisztasági és településtisztasági szolgáltatásokkal, valamint gépi földmunka végzésével állunk a lakosság és a közületek szolgálatában.

Tevékenységünket a környezetvédelmi és egyéb vonatkozó jogszabályok alapján végezzük, rendelkezünk hulladékkezelési engedéllyel.

Szolgáltatásaink minőségét az ISO 9001 nemzetközi minőségügyi- és az ISO 14001 környezetirányítási rendszer bevezetése és működtetése is biztosítja.

Jäger Kft.- Hulladékgazdálkodási engedély
Jäger Kft.- Nem veszélyes hulladékok telephelyi gyűjtésére és előkezelésére vonatkozó hulladék gazdálkodási engedélye
Jäger Kft.- Nem veszélyes hulladékok telephelyi gyűjtésére és előkezelésére vonatkozó hulladék gazdálkodási engedélye
Jäger Kft.- ISO 14001:2015
Jäger Kft.- ISO 9001:2015
A Jäger Kft. a Fővárosi közterület- fenntartó
Közszolgáltatásban közreműködő vállalkozó
A Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft.
egy 100%-ban magyar vállalkozás
Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft. a Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft. egy 100%-ban magyar vállalkozás

Cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú, teljes egészében magyar érdekeltségű vállalkozás. Rendelkezésre álló gépparkunk, eszközeink, valamint munkatársaink szakértelme és megrendelőinknél elért pozitív megítélésünk, az Ő bizalmuk révén képesek vagyunk felvenni a versenyt a teljes egészében külföldi érdekeltségű, hazánkban működő, hasonló tevékenységű multinacionális cégekkel szemben.

Támogassa Ön is a magyar cégeket, dolgoztasson Ön is magyar vállalkozásokkal!