Konténeres hulladékszállítás

Cégünk jelentős, 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az építési és bontási, valamint közterületeken és a lakosságnál eseti jelleggel keletkező lom hulladékok konténerrel történő szállításának területén.

Szolgáltatásunkkal rendelkezésére állunk Budapest és Pest-megye területén mind lakossági, mind építőipari partnereink részére. Gépjárműveink igény szerint a főváros legtöbb kerületébe rendelkeznek behajtási engedéllyel.

Gépparkunk nagyobb volumenű munkák elvégzésére is alkalmas. Jelenleg 10 db konténerszállító gépjárművel és 3 db 1-2 konténert szállító pótkocsival, valamint 300 db különböző méretű konténerrel rendelkezünk. A konténerszállító szerelvényeinkkel egyszerre több konténer egy idejű szállítását is tudjuk vállalni.

Nagy gépparkunknak köszönhetően tudjuk vállalni a bontási munkálatok során keletkező nagy mennyiségű hulladék rövid határidővel történő elszállítását, valamint pincetömb kiemelések, földmunkák elvégzését is.

A szállítási határidők betartásához fontosnak tartjuk diszpécser szolgálatunk felkészültségét, és gépjármű parkunk kifogástalan műszaki állapotát, amelynek folyamatos működéséhez saját gépjármű javító műhellyel, gépjármű-mentő szolgálattal rendelkezünk.

Az építési és bontási hulladékok kezeléséről a 45/2004. (VII. 26.) BM-KvVM együttes rendelete szerint kell gondoskodni! A keverten gyűjtött építési és bontási hulladékok elhelyezésének díja nagyon magas. Az építési és bontási hulladékok esetében lehetőség szerint törekedni kell a keletkezés helyén történő szelektív különgyűjtésre a környezetvédelmi szempontok, a hasznosíthatóság, így a költséghatékonyság figyelembe vételével.

Építőipari vállalkozások részére kínáljuk, és költséghatékonysága, valamint a vonatkozó rendeletek előírásainak megfelelően javasoljuk, hogy az építkezések időtartamára, az építési területeken keletkező kommunális hulladékok és egyéb könnyű hulladékfrakciók gyűjtésére szükség és optimális logisztika szerinti mennyiségben biztosítunk megfelelő űrméretű és számú helyben üríthető külön konténereket 1,1 és 6 m3-es űrtartalommal, amelyeket igény szerinti gyakorisággal a helyszínen ürítünk tömörítős hulladékszállító gépjárműveinkkel.

A partnereinktől begyűjtött nem hasznosítható hulladékokat kizárólag hatóságilag engedélyezett, műszaki védelemmel ellátott hulladéklerakóba szállítjuk további ártalmatlanítás céljából.

kontenereshulladekszallitas_01kontenereshulladekszallitas_02

 

Amennyiben lehetőség van a keletkező hulladékok a keletkezés helyén történő különgyűjtésére, vagy egy konténerben csak egy fajta hulladékot (pl. beton, fahulladék, gally különgyűjtve) helyeznek el, úgy kedvezőbb díjon tudjuk vállalni a konténer elszállítását, a hulladék átvételét.

A Jäger Kft. a Fővárosi közterület- fenntartó
Közszolgáltatásban közreműködő vállalkozó
A Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft.
egy 100%-ban magyar vállalkozás
Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft. a Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft. egy 100%-ban magyar vállalkozás

Cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú, teljes egészében magyar érdekeltségű vállalkozás. Rendelkezésre álló gépparkunk, eszközeink, valamint munkatársaink szakértelme és megrendelőinknél elért pozitív megítélésünk, az Ő bizalmuk révén képesek vagyunk felvenni a versenyt a teljes egészében külföldi érdekeltségű, hazánkban működő, hasonló tevékenységű multinacionális cégekkel szemben.

Támogassa Ön is a magyar cégeket, dolgoztasson Ön is magyar vállalkozásokkal!