Épületbontás, földmunka

Cégünk vállalja lakóépületek, műtárgyak, ipari és egyéb létesítmények teljes körű bontási munkálatainak kivitelezését, és a bontás során keletkező hulladékok elszállítását, hasznosítását előzetes felmérést és egyedi ajánlattételt követően. A legkülönfélébb épületek szakszerű bontását több mint egy évtizede végezzük. A körülményekhez és az elvárásokhoz kialakított gépparkunk teljes mértékben megfelel bármilyen hazai épület lebontásához.

A fő-, vagy alvállalkozásban elnyert munkáinkat szervezett, gyors kitelepüléssel, a határidők betartása mellett a megrendelőink igényeinek megfelelően végezzük el.

epuletbontasfoldmunka_01epuletbontasfoldmunka_02

A bontási munkálatokból keletkező hulladékokat törekszünk minél nagyobb arányban újrahasznosítani.

A gépparkunk alkalmas különféle földmunkák elvégzésére, legyen az akár pincetömb, házalap kiemelés, tereprendezés, parkoló készítés, alapozás, vagy akár árokásás. Rendelkezünk 30, 40, 60 és 90 cm-es árokásó kanállal, törőfejes adapterrel is. Munkagépeinket profi gépkezelővel biztosítjuk a hatékony munkavégzés érdekében.

Épületbontás, és földmunka után érdeklődjön az alábbi számon: 06/30-300-30-30, 06/30-280-280-3

 

A Jäger Kft. a Fővárosi közterület- fenntartó
Közszolgáltatásban közreműködő vállalkozó
A Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft.
egy 100%-ban magyar vállalkozás
Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft. a Jäger szolgáltató és kereskedelmi Kft. egy 100%-ban magyar vállalkozás

Cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú, teljes egészében magyar érdekeltségű vállalkozás. Rendelkezésre álló gépparkunk, eszközeink, valamint munkatársaink szakértelme és megrendelőinknél elért pozitív megítélésünk, az Ő bizalmuk révén képesek vagyunk felvenni a versenyt a teljes egészében külföldi érdekeltségű, hazánkban működő, hasonló tevékenységű multinacionális cégekkel szemben.

Támogassa Ön is a magyar cégeket, dolgoztasson Ön is magyar vállalkozásokkal!